سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بجنورد/

نقش تغذيه در پيشگيري از استرس

استرس جزو عوامل تاثير گذار بر شيوه زندگي است و رژيم غذايي متعادل و تمرين تنفس عميق ساده ترين و به صرفه ترين روش هاي كنترل استرس است.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، يك كارشناس تغذيه با بیان این مطلب گفت:مقابله با استرس از طريق مصرف برخي از مواد غذايي امكان پذير است،بنابراين شناخت و آگاهي از اين نوع مواد ضروري به نظر مي رسد.

شهلا جودت افزود:نوشيدن حداقل 8 ليوان آب بدن را حفظ مي كند و باعث تحمل استرس اضافي در بدن مي شود .

وي با بیان اینکه چاي،قهوه،كاكائو ،شكلات،نوشابه ها،غذاهاي آماده،كره ،پنير، ميگو و گوشت،روغن نارگيل و شكر جزو مواد غذايي هستند كه علايم و نشانه هاي استرس را تشديد مي کنند تصریح کرد:مصرف آن ها بايد در افرادی که دچار استرس می شوند محدود شود.

جودت مصرف مقدار كمي پروتئين در طول روز را در شرايط پر استرس مفيد دانست و خاطرنشان کرد:مصرف مقدار كمي پروتئين نظیر تخم مرغ، مرغ و گوشت در شرايط پر استرس، خستگي را برطرف مي كند و غلات كامل و مواد غذايي حاوي فيبر ايجاد گرسنگي را به تعويق مي اندازد./س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.