سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با سالم ترين نوع ظرف براي غذا پختن آشنا شويد

ظروف پخت شيشه اي يا اصطلاحا پيرکس حرارت بالا را تحمل مي کند و در صورتي که رنگ نشده باشند، مي توان گفت سالم ترين نوع ظرف براي پخت غذا باشند.

به گزارش خبرنگارکلينيک باشگاه خبرنگاران و به نقل از وب ام ادر؛ ظروف شيشه اي يا پيرکس حداقل واکنش را با مواد غذايي دارند و جزء بهترين ظروف پخت غذا هستند.

بررسي ها نشان مي دهند؛ از نظر محققان ظروف سنگي هم بعد از پيرکس ها جزء ظروف مناسب براي پخت غذا محسوب مي شوند و تغييري در بافت غذايي که مي خوريد، نمي دهند.
 
پس بهتر است تا آنجا که مي توانيد استفاده از ظروف رنگارنگ و زيبايي را که از سالم بودنشان مطمئن نيستيد، کنار بگذاريد.
برچسب ها: غذا ، پختن ، ظرف
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.