شادالوئی در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: جشن های مردمی فجر در مدارس، سراهای محلات و مساجد، بازدید از موزه های مختلف، مسابقه فرهنگی و نمایشگاه عکس از جمله برنامه های این دهه است.
وی ادامه داد: برگزاری تورهای تهران گردی، تقدیر از هنرمندان فعال در عرصه انقلاب، برپایی ایستگاه بزرگ فرهنگی از دیگر برنامه های شهرداری منطقه 8 است.
شادالوئی با اشاره به فرا رسیدن ایام ا... مبارک دهه فجر گفت: در این دهه با حضور در بهشت زهرا و حرم مطهر امام خمینی (ره) به عطر افشانی و غبارروبی مزار شهدا می پردازیم.
وی با اشاره به اقدامات ویژه ای برای شادی و سلامت شهروندان گفت: همایش ورزش صبحگاهی، مسابقات بدمینتون و فوتبال گل کوچک در بوستان فدک، همایش پیاده روی خانوادگی و مسابقات آمادگی جسمانی در بوستان تمدن، مسابقات فوتبال دستی ، دوچرخه سواری و شطرنج در مجموعه های ورزشی شهرداری شرق تهران برگزار می شود.
وی در پایان با اشاره به برگزاری نمایشگاه سلامت و کارگاه های آموزش خانواده خاطر نشان کرد: برپایی ایستگاه های سلامت که شامل تست قند خون روانشناسی و مشاوره از دیگر برنامه های معاونت امور اجتماعی و فرهنگی ویژه دهه فجراست./ف