سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

يك عضو کميسيون کشاورزي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:

استفاده از محصولات ارگانيک يكي از مهمترين مسائل در بحث امنيت غذايي است

استفاده بيش از حد از کود و سموم شيميايي علاوه بر از بين رفتن عطر و طعم ميوه، اثرات نامطلوبي بر سلامت انسان دارد.

عباس رجايي عضو کميسيون کشاورزي مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با اشاره بر کيفيت و استاندارد مواد غذايي و محصولات کشاورزي و باغي در استفاده از ميزان کود و مواد شيميايي افزود: قطعا استفاده بيش از حد از اين موارد کيفيت محصول را از بين مي برد و بر طعم و عطر ميوه اثري نامطلوب دارد.

وي تصريح کرد: استفاده از محصولات ارگانيک يکي از بهترين راهکارهاي کاهش ميزان سموم، کود و مواد شيميايي در محصولات کشاورزي و باغي خواهد بود و با گسترش محصولات ارگانيک اثرات زيانبار زيست محيطي و تغذيه اي بر انسان از بين خواهد رفت كه اين مسئله مهمترين موضوع در بحث امنيت غذايي در كشور است.
 
رجايي خاطرنشان کرد: چنانچه بتوانيم تا پايان برنامه پنجم توسعه ميزان مصرف سم و کود شيميايي را حداقل 30 درصد نسبت به سال‌هاي قبل کاهش دهيم و سطح توليد محصولات ارگانيک را افزايش دهيم موفق خواهيم بود./ک
برچسب ها: میوه ، کود ، سم
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.