به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ، محققان استرالیایی در جریان تحقیقات علمی خود به نتایج جدید و خطرناکی درباره مواد غذایی و شیرینیهای صنعتی و تأثیر آن بر کودکان رسیدند که در دوره معاصر مصرف این مواد غذایی به طرز هولناکی افزایش یافته است.
این تحقیقات حاکی است: کودکانی که رژیم غذایی سالمی را در سنین اولیه دنبال میکنند چه بسا میانگین هوش آنها بیشتر از کودکانی است که به خوردن مواد غذایی صنعتی و ناسالم عادت کردهاند زیرا این مواد غذایی حاوی مقادیر زیادی چربیهای اشباع شده و شکر است.
این تحقیقات از بیش از 7 هزار کودک انجام شد تا تأثیر رژیم غذایی بر میانگین هوش کودکان مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
محققان ارتباط بین عادتهای غذایی کودکان در شش و 15 ماهگی و دو سالگی و میانگین ضریب هوشی آنها در هشت سالگی را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.
این تحقیقات محققان استرالیایی نشان داد: کودکانی که تا شش ماهگی از شیر مادر استفاده کردند و سپس یک رژیم غذایی سالم را از 15 ماهگی تا دو سالگی به طور منظم دنبال کردند و در رژیم آنها برخی مواد غذایی مثل لوبیا، پنیر، سبزی و میوهها گنجانده شده بود، از میانگین ضرب هوشی بالاتری برخوردار بودند اما کودکانی که یک رژیم غذایی منظم مبتنی بر مواد غذایی ناسالم نظیر چیپس، بیسکویت، شکلات، شیرینیها و نوشیدنیهای گازدار را در طول دو سال اول زندگی خود داشتند، میانگین ضریب هوشی آنها در هشت سالگی پایینتر بود.