به گزارش
خبرنگار بازار باشگاه خبرنگاران؛دندهکباب یکی از غذاهای سنتی است که مخصوص کرمانشاهیان
است و طرفداران بسیاری در سراسر ایران دارد که با رب گوجه فرنگی، آبلیمو،
نمک، فلفل، روغن و زعفران آغشته میشود و طعمی دلپذیر دارد.
این غذای لذیذ از گوشت گوسفند تهیه و بر روی آتش کباب میشود و برای این کار، ۱۰ تا ۱۲ دقیقه زمان لازم است.
وزن هر دندهکباب حدوداً ۴۵۰ گرم و معمولا با نان صرف میشود و قیمت آن امروز حدود ۱۸ هزار تومان است.
دندهکباب
معمولاً در اطراف محوطه تاریخی طاقبستان برای ارائه به مشتریان و مهمانان
طبخ میشود و اغلب کسانی که این غذا را میل میکنند، از طعم آن خوششان
میآید.