کباب ۱۸ هزار تومانی + عكس
به گزارش خبرنگار بازار باشگاه خبرنگاران؛دنده‌کباب یکی از غذاهای سنتی است که مخصوص کرمانشاهیان است و طرفداران بسیاری در سراسر ایران دارد که با رب گوجه فرنگی، آب‌لیمو، نمک، فلفل، روغن و زعفران آغشته می‌شود و طعمی دلپذیر دارد.


این غذای لذیذ از گوشت گوسفند تهیه و بر روی آتش کباب می‌شود و برای این کار، ۱۰ تا ۱۲ دقیقه زمان لازم است.

وزن هر دنده‌کباب حدوداً ۴۵۰ گرم و معمولا با نان صرف می‌شود و قیمت آن امروز حدود ۱۸ هزار تومان است.

دنده‌کباب معمولاً در اطراف محوطه تاریخی طاقبستان برای ارائه به مشتریان و مهمانان طبخ می‌شود و اغلب کسانی که این غذا را میل می‌کنند، از طعم آن خوششان می‌آید.