سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

از اواسط تابستان سال جاری؛

ظرفیت پرواربندی 250 دامداری در استان تهران افزایش یافت

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: با شروع طرح توسعه بخش کشاورزی از اواسط تابستان سال جای ظرفیت پرواربندی 250 واحد دامداری افزایش یافته است.

سیدمحمد موسوی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: در راستای تحقق اهداف طرح توسعه بخش کشاورزی، طرح محوری تولید گوشت قرمز با هدف تامین نیاز استان تهران به صورت جدی در حال پیگیری است.

وی ادامه داد: سرانه مصرف گوشت قرمز در استان تهران 12.5 کیلوگرم است که می‌بایست 400 تن گوشت قرمز روزانه در استان تولید شود و با اجرای طرح خودکفایی 50 درصد توان تولید دامداری‌ها افزایش یافته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران تصریح کرد: با فعال کردن ظرفیت پرواربندی در دامداری‌های فعال و نیمه فعال در استان تولید گوشت قرمز به 400 تن در روز خواهد رسید.

موسوی اضافه کرد: با پرداخت 29 میلیارد تومان تسهیلات، 24 هزار راس پرواربندی جدید افزوده شده است که تولید گوشت در استان سالانه به 650 تن رسیده است.

وی افزود:‌این میزان پرواربندی جدید تا پایان سال به 50 هزار تن lمي رسد.

موسوی تاکید کرد: ظرفیت پرواربندی در استان تهران تا پایان سال 94 به یک میلیون و 750 هزار راس می رسد.

وی ادامه داد: اعتبار مورد نیاز در طرح خودکفایی گوشت قرمز با همکاری صندوق توسعه کشاورزی و وزارت جهاد کشاورزی، صددرصد تامین شده است.
برچسب ها: گوشت ، دام ، اعتبار
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.