سیدمحمد
موسوی در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: در
راستای تحقق اهداف طرح توسعه بخش کشاورزی، طرح محوری تولید گوشت قرمز با
هدف تامین نیاز استان تهران به صورت جدی در حال پیگیری است.
وی
ادامه داد: سرانه مصرف گوشت قرمز در استان تهران 12.5 کیلوگرم است که
میبایست 400 تن گوشت قرمز روزانه در استان تولید شود و با اجرای طرح
خودکفایی 50 درصد توان تولید دامداریها افزایش یافته است.
رئیس
سازمان جهاد کشاورزی استان تهران تصریح کرد: با فعال کردن ظرفیت پرواربندی
در دامداریهای فعال و نیمه فعال در استان تولید گوشت قرمز به 400 تن در
روز خواهد رسید.
موسوی اضافه کرد: با پرداخت 29 میلیارد تومان
تسهیلات، 24 هزار راس پرواربندی جدید افزوده شده است که تولید گوشت در
استان سالانه به 650 تن رسیده است.
وی افزود:این میزان پرواربندی جدید تا پایان سال به 50 هزار تن lمي رسد.
موسوی تاکید کرد: ظرفیت پرواربندی در استان تهران تا پایان سال 94 به یک میلیون و 750 هزار راس می رسد.
وی
ادامه داد: اعتبار مورد نیاز در طرح خودکفایی گوشت قرمز با همکاری صندوق
توسعه کشاورزی و وزارت جهاد کشاورزی، صددرصد تامین شده است.