سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نگهدارنده های مواد غذایی باعث تغییر رنگ نسوج پوست می شود

نگهدارنده های مواد غذایی با اتصال به گلیکوپروتئین های لایه درم پوست سبب تغییر شکل ساختاری آنها شده و از این نظر منجر به بروز آکنه ، چروکیدگی پوست و تغییر رنگ نسوج و غیره می شوند.

زهرا سلطانی کارشناسی ارشد مهندس صنایع غذایی در گفتگو با خبرنگار كلينيك  باشگاه خبرنگاران گفت: مواد نگهدارنده مواد شیمیایی طبیعی یا مصنوعی هستند که آن ها را به مواد غذایی، رنگ مواد دارویی و اسانس ها اضافه می کنند تا این مواد را فساد ناشی از رشد میکروب ها و تغییرات شیمیایی محافظت کنند.

وی گفت: این ترکیبات شیمیایی با اتصال به گلیکو پروتئین های لایه درم پوست سبب تغییر شکل ساختاری آنها شده و از این لحاظ سبب آکنه، جوش، چروکیدگی پوست، کهیر ،خارش و سایر تظاهرات بالینی مانند اختلالات ریوی، گوارشی، کاهش فشار خون و سرگیجه می شوند.

وی خاطر نشان کرد: سولفیت ها با اتصال به پروتئین های لایه درم پوست باعث تغییر رنگ نسوج می شوند، نیتریتها نیز باعث ریزش مو، سفید شدن مو و شوره می شوند./ع2

برچسب ها: پوست ، چروک ، ریزش
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.