نگهدارنده های مواد غذایی با اتصال به گلیکوپروتئین های لایه درم پوست سبب تغییر شکل ساختاری آنها شده و از این نظر منجر به بروز آکنه ، چروکیدگی پوست و تغییر رنگ نسوج و غیره می شوند.

زهرا
سلطانی کارشناسی ارشد مهندس صنایع غذایی در گفتگو با
خبرنگار كلينيك باشگاه
خبرنگاران گفت: مواد نگهدارنده مواد شیمیایی طبیعی یا مصنوعی هستند که آن
ها را به مواد غذایی، رنگ مواد دارویی و اسانس ها اضافه می کنند تا این
مواد را فساد ناشی از رشد میکروب ها و تغییرات شیمیایی محافظت کنند.
وی گفت: این ترکیبات شیمیایی با اتصال به گلیکو پروتئین های لایه درم
پوست سبب تغییر شکل ساختاری آنها شده و از این لحاظ سبب آکنه، جوش،
چروکیدگی پوست، کهیر ،خارش و سایر تظاهرات بالینی مانند اختلالات ریوی،
گوارشی، کاهش فشار خون و سرگیجه می شوند.
وی خاطر نشان کرد: سولفیت ها با اتصال به پروتئین های لایه درم پوست
باعث تغییر رنگ نسوج می شوند، نیتریتها نیز باعث ریزش مو، سفید شدن مو و
شوره می شوند./ع2