سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وزير كشور و دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر:

كشت و توليد مواد مخدر در افغانستان نگران‌كننده است/ كشف 32 تن مواد افيوني در دو هفته اخير

وزير كشور گفت: وضعيت كشت و توليد مواد مخدر در افغانستان همچنان نگران‌كننده است و متاسفانه كشور جمهوري اسلامي ايران بيشترين آسيب را از اين ناحيه متحمل شده است.

به گزارش حوزه دولت باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه اطلاع رساني وزارت كشور، مصطفي محمدنجار وزير كشور و دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر در ديدار با معاون دبير و مدير اجرايي دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل كه در محل دفتر مطالعات وزارت امور خارجه و در حاشيه ششمين اجلاس وزراي ابتكار سه جانبه برگزار شد، با بيان اينكه سازمان ملل به جدي بودن ايران در مبارزه با مواد مخدر واقف است، گفت: طي دو هفته اخير 32 تن انواع مواد طي دو هفته اخير در مرزهاي شرقي كشور به خصوص مرز مشترك با پاكستان كشف شده است.

وي در ادامه افزود: وضعيت كشت و توليد مواد مخدر در افغانستان همچنان نگران‌كننده است و متاسفانه كشور جمهوري اسلامي ايران بيشترين آسيب را از اين ناحيه متحمل شده است.

نجار با اشاره به كشفيات اخير مواد مخدر در ايران تصريح كرد: طي دو هفته اخير، مجموعاً 32 تن انواع مواد مخدر در مرزهاي شرقي كشور به خصوص مرز مشترك با پاكستان توسط ايران كشف شده كه 28 تن آن مواد مخدر سالم و 4 تن مابقي مواد مخدر سوخته بوده و همچنين تعدادي از قاچاقچيان زخمي، كشته و دستگير شده‌اند و 17 دستگاه از خودرور آنان متوقف و ضبط شده كه جزئيات به دفتر سازمان ملل در تهران ارسال شده است.

دبيركل ستاد با بيان اينكه سازمان ملل به جدي بودن ايران در مبارزه با مواد مخدر واقف است، اظهار داشت: ما از بهانه‌تراشي غربي‌ها دلسرد نمي‌شويم و با اتكا به امكانات كشور خود، بيشترين مواد مخدر را كشف خواهيم كرد؛ اما نبايد مسئوليت سايرين در امر مبارزه با مواد مخدر فراموش شود.

محمدنجار از حمايت‌هاي انجام شده از سوي دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد (UNODC) در خصوص ابتكار سه ‌جانبه، از جمله تقويت مركز تبادل اطلاعات منطقه‌اي JPC و دفاتر مرزي قدرداني كرد و گفت: محل جديدي را براي اين مركز اختصاص داده‌ايم كه تجهيز آن، موجب كارآيي و اثربخشي اقدامات مركز خواهد شد.

وي افزود: اگر چه JPC در همين مدت كوتاه كارنامه درخشاني داشته و نسبت به آينده آن نيز بسيار خوشبين هستيم، ولي شرط موفقيت كامل آن منوط به حمايت و پيگيري‌هاي بيشتر دفتر UNODC است تا اين نهاد از فاز عمليات همزمان به سوي عمليات مشترك مبتني بر اطلاعات كنترل دليوري حركت كند.

دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر همچنين از مدير اجرايي UNODC براي ديدار مجدد از ايران و بازديد از مرزهاي غربي كشور دعوت كرد.

ايران منعكس‌كننده مفهوم واقعي مبارزه با مواد مخدر در جهان است

همچنين "يوري فدوتف" معاون دبير و مدير اجرايي دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل در اين ديدار، ضمن قدرداني از ايران براي سازماندهي و برنامه‌ريزي ششمين اجلاس وزراي ابتكار سه ‌جانبه، گفت: اميدوارم اين اجلاس به دستاورد مهم ديگري براي حمايت شركاي ديگر ابتكار سه جانبه تبديل شود.

وي از ايران براي حمايت و همكاري با دفتر UNODC قدرداني كرد و افزود: اين دفتر تلاش مي‌كند تا نقش حمايت‌كننده‌اي براي ايران و ابتكار سه جانبه داشته باشد و مشاركت ديگر كشورها را در كمك به مبارزه با مواد مخدر جلب نمايد.

معاون دبيركل سازمان ملل در ادامه با بيان اينكه دفتر UNODC از نقش پيشروي جمهوري اسلامي ايران در مبارزه با مواد مخدر استقبال مي‌كند، اظهار داشت: سازمان ملل همواره در تمامي گزارشات خود بر نقش پيش روي ايران در اين مبارزه، كشفيات بي‌شمار مواد مخدر از جمله هروئين، ترياك و حشيش و پرداخت هزينه‌هاي هنگفت ايران در راه مبارزه تاكيد دارد؛ چرا كه ايران منعكس‌كننده مفهوم واقعي مبارزه با مواد مخدر در جهان است.

فدوتف ادامه داد: من معتقدم اطلاعيه نهايي وزراي سه جانبه كه در اجلاس ششم وزاري ابتكار سه جانبه امضاء‌خواهد شد، اساس خوبي براي تقويت همكاري‌ها خواهد بود.

وي با اشاره به مركز تبادل اطلاعات منطقه‌اي JPC گفت: به حقيقت اين مركز يك كار گروهي در منطقه در زمينه مبارزه با مواد مخدر است و همچنين سه كشور توجه داشته باشند كه در آينده عمليات مشتركشان به صورت كنترل دليوري صورت بگيرد.
انتهاي پيام/س2
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.