سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دخالت سازمان حمايت از مصرف کنندگان و توليدکنندگان در قيمت گذاري کالا

وزير صنعت، معدن و تجارت بر استمرار نظارت کافي بر بازار محصولات و توليدات تاکيد کرد و گفت: سازمان حمايت از مصرف کنندگان و توليدکنندگان در قيمت گذاري کالاهاي اساسي و مورد نياز عموم مردم دخالت بيشتري دارد.

به گزارش سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران، مهدي غضنفري در حاشيه تجليل از قهرمانان صنعت افزود:  پيش از اين هم سازمان حمايت قيمت گذاري کالاهاي اساسي و گروه اول را انجام مي داد و هم اکنون مرز فعاليت ها و تقسيم کارها شفاف تر شده است.

وي تصريح کرد: سازمان حمايت فرآيند قيمت گذاري کالاها را در سه گروه کالايي ساماندهي کرده است که در گروه کالاهاي اساسي و مهم نقش بيشتري دارد.

غضنفري گفت: کالاهايي که اهميت متوسطي براي بازار مصرف دارد با همکاري تشکل ها و انجمن هاي مربوطه قيمت گذاري مي شود و البته سازمان حمايت در روند قيمت گذاري آن نظارت کافي دارد و ضوابط را تعيين مي کند.

غضنفري افزود: گروه سوم کالايي که اهميت کمتري دارد با تلاش هماهنگ تشکل ها و مسئولان سازمان هاي استاني قيمت گذاري مي شود اما در هر سه گروه کالايي سازمان حمايت به وظايف نظارتي خود ادامه دارد.

وي گفت: اين سازمان هرگونه پيشنهادي براي اصلاح قيمت ها را پس از دريافت مدارک توليدکنندگان بررسي مي کند اما صرف ارسال مدارک به معناي افزايش قيمت نسبت بلکه فقط پس از تاييد و تصويب در سازمان حمايت مصرف کنندگان و توليدکنندگان و اطلاع رساني قابل افزايش خواهد بود./س

برچسب ها: صنعت ، معدن ، تجارت ، تولید
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.