به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه تلويزيوني بي اف ام تي وي ؛ آرولد ايمن تحليلگر سياسي اين شبکه افزود با مشاهده تاريخچه کلي قتلها در آمريکا مي توان پي برد اين قتلها به منطقه جغرافيايي خاصي محدود نمي شود و در سراسر آمريکا چنين اتفاقاتي مي افتد و از سالهاي اخير قتلها در اماکن عمومي سرعت بيشتري گرفته است.
وي ادامه داد کشتار ويرجينيا تک به دست دانشجوي کره اي سي و دو کشته برجا گذاشته بود. پس از اين کشتار عده اي در سئول راهپيمايي مي کردند و با پلاکاردهايي در دست مي گفتند ما از شما عذرخواهي مي کنيم.
يکي ديگر از نمونه هاي عجيب و غريب ديگر ، به معبد سيکها در سال 2012 مربوط مي شود که اقدامي نازيستي قلمداد مي شود. فردي با سلام دادن به سبک نازيها تشخيص داده بود سيکها به علت تيرگي پوستشان مناسب زندگي در زمين نيستند. در همين سال دوهزار و دوازده شاهد کشتارهاي کاليفرنيا، ارورا و نيو تاون نيز بوده ايم. سرعت اين کشتارها در سال دوهزار و دوازده قابل تامل است.
اين کارشناس درباره قانون اساسي آمريکا گفت قانون به هيچ وجه واضح نيست. در قانون آمده است . از آنجا که وجود گروه شبه نظامي سازماندهي شده به شيوه مناسب براي امنيت حکومت آزاد ضروري است، حق ملت براي دسترسي و حمل سلاح نقض نخواهد شد. اين جمله اي دو بخشي است. در آن زمان يعني دويست سال پيش ، اين جمله اين معنا را داشت که مردم بايد مسلح شوند تا زير پرچم در گروههاي شبه نظامي قرار گيرند و از حکومت و کشور دفاع کنند. اما امروز عکس آن اتفاق مي افتد.
به همين علت ديوان عالي آمريکا مدام اين پرسش را مطرح مي کند که برداشت از اين قانون چه معنايي دارد. شبه نظامي يعني چه؟ مسلح شدن ملت يعني چه؟ آيا بايد سلاحهاي نيمه خودکار يا سلاحهاي گرم را ممنوع کرد؟ همه اين ها ابهامات زيادي دارد و در آمريکا سياستمداران قادر به تصميم گيري درباره آن نيستند.