مهندس صبور در مصاحبه با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد گفت : برداشت کنجد از اراضي کشاورزي استان معادل 1860 تن برآورد شده و اين مقدار به بازارهاي مصرف ( قنادي ها و روغن کشي ) روانه شده است.
مدير زراعت استان روغن کنجد را بسيار با کيفيت خواند و افزود : دانه کنجد داراي 50 تا 55 درصد کنجد بوده و در ميان دانه هاي روغني زراعي از بالاترين کيفيت در پخت و پز برخوردار است و در سلامت خانواده مي تواند نقش موثر داشته باشد.
صبور توليد کنجد را داراي توجيه اقتصادي دانست و ادامه داد : با توجه به اينکه کشت کنجد عمدتاً به صورت ديم انجام مي شود لذا ميزان برداشت از واحد سطح در سال هاي مختلف با هم متفاوت است./س