سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در مصرف آب معدني احتياط كنيد

مسوول برنامه تغذیه بزرگسالان دفتر بهبود تغذیه معاونت بهداشت وزارت بهداشت به افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی عروقی هشدار داد: به علت بالا بودن برخی املاح در آب‌های معدنی مانند سدیم، لازم است با توجه به نوع آب معدنی خریداری شده، افرادی که دارای بیماری‌های قلبی عروقی مانند فشار خون بالا هستند در مصرف این آبها احتیاط کرده و با پزشک خود مشورت كنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران دکتر پریسا ترابی گفت: آب معدنی طبیعی به آبی گفته می‌شود که مستقیما از چشمه‏‌ها و یا نقاط حفر شده از طبقات زیر زمینی بدست آمده باشد. این آب‌ها به علت دارابودن خصوصیاتی از آب آشامیدنی متمایز می‌گردند و علیرغم تاثیر تناوبی عوامل طبیعی، از نظر ترکیب، دما و آبدهی از تفاوت‌های جزئی برخوردار هستند.
 
وي با توجه به موارد احتیاط و هشدار‌های لازم در طی مصرف آب بطری شده، گفت: آب معدنی حاوی املاح معدنی خاص، عناصر کمیاب و ترکیبات دیگر است که این ترکیبات در فصول مختلف سال از ثبات نسبی برخوردار است. طعم و مزه انواع آب معدنی طبیعی برحسب شرایط محلی و وجود گاز و املاح مختلف آن ممکن است متفاوت باشد.
 
هشدارهای مصرف آب بطری شده
 
ترابي با توجه به استفاده از بطری‌های پلاستیکی جهت نگه‌داری آب یخ زده در یخچال، تصريح كرد: از قرار دادن بطری‌های آب پلاستیکی (یک بار مصرف) در فریزر یا جایخی یخچال و استفاده از آب یخ زده در آن‌ها خود داری نمایید.
 
مسوول برنامه تغذیه بزرگسالان دفتر بهبود تغذیه معاونت بهداشت وزارت بهداشت افزود: از مصرف آب بطری‌هایی که مدت طولانی در مجاورت نور آفتاب و حرارت قرار گرفته‌اند خودداری كنيد.
 
وی با بیان اینکه مصرف آب‌هایی که برای مدت طولانی در مخازن آب نگهداری شده‌اند به دلیل بالا رفتن احتمال آلود‌گی آب به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود، اظهارداشت: نگهداری طولانی مدت آب در بطری‌های پلاستیکی و استفاده مکرر از بطری‌های یکبار مصرف برای نگه‌داری آب احتمال آلودگی آب را افزایش داده به این جهت استفاده از این بطری‌ها به افراد توصیه نمی‌شود.
 
از مصرف مداوم آب معدنی باید پرهیز شود
 
ترابی به افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی - عروقی هشدار داد: به علت بالا بودن برخی املاح در آب‌های معدنی مانند سدیم، لازم است با توجه به نوع آب معدنی خریداری شده، افرادی که دارای بیماری‌های قلبی - عروقی مانند فشارخون بالا هستند در مصرف این آب‌ها احتیاط کرده و با پزشک خود در خصوص مصرف این آب‌ها مشورت كنند.
 
وي در قسمت دیگری از سخنانش اظهارداشت: آب‌های معدنی به علت املاح و سختی بالایی که دارند برای مصرف افرادی که دچار سنگ کلیه هستند، مناسب نیستند.
 
مسوول برنامه تغذیه بزرگسالان دفتر بهبود تغذیه معاونت بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه مصرف مداوم آب‌های معدنی توصیه نمی‌شود، خاطرنشان کرد: در شش ماه اول زندگی از دادن آب به شیرخواران باید خودداری شود.
برچسب ها: آب معدنی ، مصرف ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.