سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سيب را با پوست بخوريد!

خوردن سيب با پوست موجب سوزاندن چربي ها مي شود.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ پوست سيب به دليل داشتن اسيد اورسوليك مي‌تواند اهرم سودمندي براي رهايي از چربي‌ها و سوختن آنها باشد.

این تركیب می‌تواند باعث افزایش حجم عضلانی و تولید چربی‌های قهوه‌ای رنگ شود كه برای بدن فواید زیادی دارد. عضلات نقش مهمی در سوزاندن كالری‌های بدن دارند و به كاهش وزن كمك می‌كنند. چربی‌های قهوه‌ای هم مانع از افزایش وزن شده و هنگام نیاز به سرعت به كالری تبدیل می‌شوند. این چربی‌ها همچنین نقش زیادی را در كنترل قند خون و كلسترول بازی می‌كنند.

اسید اورسولیک نه تنها قادر به سوزاندن چربی‌ها است بلکه به واسطه سلولهای چربی قهوه‌ای مانعی در برابر اضافه وزن به شمار می‌رود.

محققان‌ آمریکایی تاکید کردند: توده عضلانی یکی از مهمترین ابزارهایی است که می‌توان از طریق آن کالری های بیشتری را سوزاند.

همچنين مصرف سيب خام به صورت رنده شده، نتايج خوبي در معالجه‌ اسهال كودكان در پي خواهد داشت.

سيب سرخ شيرين در پاك كردن سموم بدن مؤثر است. به علت داشتن مواد قليايي، اسيد اوريك را حل و ترشحات غدد بزاق و معده را مساعد و متعادل مي‌سازد.

نکته: اگر چه مصرف متعادل سيب در هيچ بيماري به طور صريح منع نشده ليكن در افراد مبتلا به ناراحتي‌هاي گوارش نظير زخم معده و اثني عشر بهتر است به طور موقت از سيب خام كمتر استفاده شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.