وی افزود: یکی از عوامل مهم در طلاق، دو ساختی شدن جامعه است که موجب تفاوت در افکار بین دختران و پسران و ایجاد اثرات منفی در آنها می شود.
وی اظهار داشت: یکی از مشکلات اصلی که زوجین که ازدواجشان به طلاق منجر می شود تناقض بین افکار گذشته و امروز پسران و دختران است و وجود این اختلاف نظرها کم کم به جدایی زوجین می انجامد.
این روانشناس با اشاره به عوامل دیگر طلاق زوجین بیان کرد: اقتصاد و معیشت خانواده از جمله عوامل دیگری است که به طلاق منجر می شود، وقتی در جامعه بیکاری افزایش پیدا کند طلاق هم افزایش می یابد.
قرایی مقدم تصریح کرد: اشتغال در جامعه برای تأمین مخارج زندگی مهم است و اگر زوجین از نظر تأمین نیازهای ضروری خود بر نیایند با مشکلات عدیده ای مواجه شده و در نتیجه زندگی هم دوامی ندارد.
وی ادامه داد: زوجین یکدیگر را درک نمی کنند و این درک نکردن هر روز آنها را از هم دورتر می کند تا جایی که به طلاق تن می دهند.
قرایی مقدم تصریح کرد: وقتی خواسته های زوجین از یکدیگر بیشتر شود اختلاف در بین آنها رشد می کند و بنیان خانواده را از هم می پاشد.
وی عنوان داشت: چشم و همچشمی ها، اعتیاد، دخالت های والدین، تفاوت فرهنگی، ناتوانی جنسی، رابطه های نامشروع، نداشتن شناخت کافی از یکدیگر هم عوامل بسیار مهمی برای طلاق است.
قرایی مقدم خاطر نشان کرد: در سال های اخیر به دلیل تحصیلات آمار طلاق بین رنج سنی 25 تا 35 سال کاهش یافته است./ز