وی افزود: کسانی که نزدیک بین هستند عمل لیزیک در آن ها موفق تر است و افرادی که نمره ی آستیگمات بالایی دارند بهتر است از عمل خودداری کنند زیرا امکان بازگشت نمره ی چشم در آنها وجود دارد.
وی در مورد بهترین سن برای عمل لیزیک گفت: عمل لیزیک از سن 18 سالگی به بالا و از سن 50 سالگی به پایین توصیه می شود و این عمل در مورد افرادی انجام می شود که شماره ی چشم ثابت دارند.
رجعتی حقی در مورد این که این عمل برای چه کسانی مناسب نیست گفت: در مورد افرادی که بیماری های چشمی از جمله آب سیاه، آب مروارید و یا بیماری پرده شبکیه دارند توصیه نمی شود.
وی ادامه داد: با معاینات کامل بر روی فرد، عکسبرداری از سطح قرنیه و اطمینان کامل از سلامت بیمار و سلامت چشم ها می توان این عمل را انجام داد.
وی در مورد بازگشت نمره ی چشم در بیمارانی که عمل لیزیک انجام داده اند گفت: درصد کمی از بیماران ممکن است بعد از چند سال نمره ی چشم آن ها بازگردد که علت آن هنوز مشخص نیست.
وی در مورد مراقبت های بعد از عمل خاطر نشان کرد: استراحت کامل در چند روز اول، تجویز قطره ی چشم توسط پزشک، مصرف آنتی بیوتیک ها برای جلوگیری از عفونت چشم و استفاده از عینک آفتابی برای جلوگیری از وارد شدن نور به چشم الزامی است و ممکن است بعد از عمل عوارضی از جمله قرمزی، سوزش و خارش چشم وجود داشته باشد که به مرور برطرف می گردد./ع2