سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مهدي تاج:

کفاشیان بهتر می‌داند که برود یا بماند/تغيير کي روش دردي را دوا نميکند

نايب رئيس فدراسيون فوتبال ناکامي هاي اخير فوتبال در بحث تيم ملي ، فوتسال و تيم ملي جوانان را نشانه ضعف ها و اشتباهات متعدد مي داند.

 مهدي تاج در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: انتخاب اکبر محمدی به عنوان سرمربی تیم ملی جوانان با وجود این که در ادوار گذشته با این سرمربی نتیجه نگرفته بودیم صحیح نبود.

*هم محمدي را سوزانديم هم استعداد هاي جوان را

وی ادامه داد: در هیچ جای دنیا زمانی اینگونه نیست و زمانیکه نتوانستیم در پله اول نتیجه بگيريم نبايد به پله دوم بیاییم. در بخش جوانان، هم آقای محمدی را سوزاندیم و هم سرمایه هایی که داشتیم را از دست دادیم در بخش فوتسال هم که نتوانستیم از اندوخته های که داريم استفاده کنیم و هم نتوانستیم اختلافات فوتسال را حل کنیم،  زمانی که شما به جام جهانی می‌روید باید از تمام بضاعت خود استفاده کنید، اعضای فوتسال می‌توانست از حسین شمس و وحید شمسایی که سال ها در تیم ملی فوتسال حضور داشتند و نتایج خوبی را کسب کرده بود استفاده کنند، در فوتسال هم می شد با تدابیری این اختلاف را حل کرد تا تیم ملی در جام جهانی بهتر عمل کند.

* 20 سال است چنين گروه آساني نداشتيم

وی خاطر نشان کرد: در بخش بزرگسالان من اعتقاد دارم که 20 سال است تیم ملی ایران چنین گروه آسانی را پیدا نکرده بود و مي توانستيم بدون درد سر به جام جهانی صعود کنیم، نتایجی هم که رقم خورد به نفع تیم ملی فوتبال ما بود اما دو باخت ناراحت کننده داشتیم، در بقیه بازی ها هم ضعیف عمل کردیم، ما فرصت های عالی را تبدیل به تهدید کردیم و  کار تيم ملي سخت شده  و شرایطی بسیار بدی راشاهد هستيم.

*تغيير کي روش دردي را دوا نميکند

تاج تصریح کرد: اما در مورد فدراسیون فوتبال و  کفاشیان؛ من اعتقاد دارم که تغییر کی روش چیزی را عوض نمی‌کند و باید به  کی روش فرصت دهیم تا این شرایط راتغییر دهد. درباره تغییرات در فدراسیون فوتبال هم به نظر من ساز و کار آن مجمع فدراسیون است، اگر از مراجع بالا ورود کنیم ما را دچار مخاطره می‌کند و دوباره بحث تعلیق پیش می‌آید ولی اگر فدراسیوني ها خودشان بخواهند استعفا دهند شرایط دیگری بوجود خواهد آمد، من اعتقاد دارم خود آقای کفاشیان بهترین آدمی است که می‌تواند تشخیص دهد که می‌تواند با این شرایط کار کند  یا خیر؛ من هنوز اعتقاد دارم که مکانیزم تغییرات در فدراسیون فوتبال باید از طریق مجمع فدراسیون انجام بپذیرد و سخت به این امر اعتقاد دارم.

*اختلاف داروان نبايد علني شود

وی در ادامه تصریح کرد: خودم اعتقاد دارم که داوری بخش عمده ای از فوتبال ماست و  بازی بدون داور امکان پذیر نیست، من زمانی که در کمیته داوران حضور داشتم اختلاف وجود داشت، الان هم که در کمیته داوران اختلافات زیادی بین اعضا وجود دارد ،  اگر رئیس فدراسیون خوب تصمیم گیری کند اختلافات حل مي شود، هم اکنون در کمیته داوران تک صدایی وجود دارد و از شرایط درونی این کمیته افراد دیگر نيز با خبر مي شوند و اين مسئله خوشايند نيست ، بعضی از کارهای کمیته داوران ،مثل اینکه داوران را از کار شناسي منع کرده اند اشتباه است ، مگر می‌شود ما درباره داوری نظر بدهیم ولی داور را دعوت نکنیم و درباره وي کارشناسی کنيم،‌ مخصوصا داورانی که در کوران رقابتها هستند.

وی در ادامه گفت: من در مجموع  کفاشیان را آدم خوبی می‌بینم و در مورد اینکه وی چگونه فوتبال ایران را اداره می‌کند، هيچ نظری ندارم ولی از نظر نوع اداره فدراسیون فوتبال همه اطلاع داشتند که ما با هم اختلافاتی داشتيم چون اگر این اختلافات نبود الان در کنار هم کار می‌کردیم، البته هنوز با کفاشیان رابطه دارم و اختلاف نظر باعث نشده که ما باهم به طور کلی قطع رابطه کنیم.

*تاج: محمدی یک مربی کم دانش بود

وي گفت: من جوانان و نوجوانان را از یک منظر نگاه می‌کنم اما خوشبختانه در بحث نوجوانان علی دوستی تجربه داشت و موفق شد تیم را به جام جهانی ببرد هرچند که نتوانستیم برخلاف انتظار در تهران قهرمان مسابقات شویم.

اما متأسفانه در مورد تیم جوانان باید بگویم که باشگاه ها روی تیم های پایه کار نمی‌کنند و در واقع ما در رده جوانان لیگ پویایی نداریم و علت اصلی اینکه ما قادر به بازیکن سازی نیستیم همین موضوع است.

تاج در ادامه افزود: ما در بازی های امارات جوانان خوبی داشتیم و همه کارشناسان هم بر همین عقیده بودند اما به عقیده ی من شخصی که در یک پله پایین تر ناکام است نمی‌توان او را به یک پله بالاتر آورد، آقای محمدی در نوجوانان جواب نداده بود اما او را به جوانان منتقل کردند که نتیجه اش همین شد که دیدید.

*از کوزه همان برون طراوت که در اوست

وی افزود: این اتفاق ضررهای زیادی را به فوتبال وارد کرد، اولین ضرر را خود اکبر محمدی متحمل شد، فدراسیون فردی را مربی نوجوانان قرار می‌دهد اما به شرطی می‌توان وی را به جوانان انتقال داد که او را تعلیم داده باشیم و آن شخص کاملاً برای سرمربیگری در جوانان آموزش دیده باشد و سپس به عنوان سرمربی جوانان انتخاب شود؛ اما وقتی هیچ کدام از این انتخاب ها نمی‌افتد نتیجه این می‌شود که ما در تیم ملی جوانان جواب نمی‌گیریم.

نایب رئیس پیشین فدراسیون در ادامه افزود: ضرر دوم این است که جوانان ما سر خورده شدند، وقتی تیم به جام جهانی نمی‌رود و چهار بر یک از کره می‌بازیم نتیجه اش آن اتفاق هایی است که در بازی با کره روی نیمکت ایران دیدیم که اصلاً زیبنده کشورمان نبود، ما باید از مربی داخلی استفاده بکنیم اما نه با این دانش کم، از کوزه همان برون طراوت که در اوست.

وی در ادامه تصریح کرد: همانطور که در دوره خودم گفته بودم هیچ وقت برای تیم ملی جوانان موافق انتخاب اکبر محمدی نبودم چرا که من در تیم نوجوانان هم ایشان را موفق ندیدم.

*روابط را کنار بگذاريم و بهترين ها را انتخاب کنيم

تاج در ادامه با بیان اینکه علی دوستی در تیم نوجوانان موفق عمل کرده و با این وجود باید حفظ شود اظهار داشت: علی دوستی مربی خوب و با تجربه ای است اما ما باید روی تیم جوانان و امیدمان بیشتر کار کنیم چرا که محصول این دو بخش می‌تواند به تیم بزرگسالان منتقل شود، ما باید روابط را کنار بگذاریم و بهترین ها را انتخاب کنیم اما در کنار همه ی این ها آموزش هم حتماً باید وجود داشته باشد.

وی در خصوص بحث آموزش مربیان افزود: آقای محمدی چه در بحث جوانان و چه در نوجوانان دانش لازم را نداشت چون دانشی که در دنیا تیم های نوجوانان و جوانان را اداره می‌کند را کشور ما ندارد.

این قضیه مانند طبیبی است که 30 سال است در زمینه کودک تخصص دارد اما چون این همه سال متخصص کودک بوده باید تصور کنیم که در بزرگسالان هم موفق است؟

فوتبال ما هم همین است و فکر می‌کنیم چون شخصی در یک بخش خوب است پس باید وی را بفرستیم به یک بخش بالاتر، من معتقدم فدراسیون باید هزینه کند ما باید پول خرج کنیم، مربی ارزان قیمت نتیجه اش همین است که دیدیم.

تاج در پاسخ به این سوال که چرا دوره ای که خودتان نایب رئیس اول بودید جلوی این اتفاقات را نگرفتید گفت: همه ی تصمیم ها را من نمی‌گرفتم./با

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.