به گزارش
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، صدر در دهمين همايش بين المللي سواحل بنادر و سازه هاي دريايي تصريح کرد: برگزاري منظم اين همايش دو سالانه توانسته به عنوان پديده پايدار در ايجاد ارتباط بين المللي و تبادل علم و تجربه و فناوري ميان متخصصان کشورهاي مختلف تبديل شده است.
وي ادامه داد: کشور ايران به دليل دارا بودن موقعيت جغرافيايي مناسب در خاورميانه و بهره مندي از خليج فارس، درياي عمان و خزر و همچنين برخورداري از 5 هزار و 800 کيلومتر خط ساحلي نقش مهمي در توسعه ارتباطات با کشورهاي همايسه از طريق دريا دارد.
صدر تصريح کرد: وجود 11 بندر تجاري در سواحل شمالي و جنوبي و 60 بندر کوچک فرصتي مناسب براي توسعه سواحل و بنادر و گسترش واردات و صادرات فراهم کرده است.
رئيس سازمان بنادر و دريانوردي تصريح کرد: اين سازمان توانسته با ساخت زيربناهاي لازم و تجهيز بنادر رويکرد توسعه پايدار را در اين بخش محقق کند به گونه اي که هم اکنون ظرفيت تخليه بار در بنادر 2 برابر، ترانزيت کانتينري 5 برابر و ظرفيت حمل دريايي مسافر بيش از دو برابر شده است.
وي تاکيد کرد: همچنين توسعه ارتقاي ايمني دريانوردي و انجام مطالعات پايه سواحل و مطالعات يکپارچه اي از مناطق ساحلي کشور در جهت توسعه علم و فناوري و ارتقاي دانش مهندسي طي دولت هاي نهم و دهم انجام گرفته است.
وي خاطرنشان کرد: اميدواريم با برگزاري اين همايش و دستيابي به اهداف بلند آن گامي موثر در جهت توسعه پايدار سواحل و بنادر و سازه هاي دريايي که حيات، رفاه و پيشرفت آيندگان را به دنبال دارد برداريم./عب