بررسی ها نشان می دهد؛ که بالاترین میزان نوشیدن چای سیاه و سفید در کشورهای ایرلند، انگلستان و ترکیه است و کم ترین میزان در کره جنوبی ، برزیل و چین قرار دارد.
تحقیقات نشان می دهد؛ که یک ارتباط مداوم بین نوشیدن چای سیاه و سفید و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 وجود دارد.چای سیاه در کارخانه ها بسیار بیشتر تخمین شده و به عنوان نام و نشان تیره تر از چای سبز و سفید است.
نتایج نشان می دهند؛ نوشیدن چای خطر بیماری های قلبی را به شدت کاهش می دهد همچنین رژیم غذایی صحیح و انتخاب شیوه زندگی شناخته شده خطر ابتلا به دیابت را در افراد مستعد به این بیماری کم می کند./ع2