سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یاسوج /

تغذیه؛ مهم ترین عامل کنترل بیماری دیابت

کارشناس مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تغذیه را مهم ترین عامل کنترل در بیماری دیابت برشمرد و اظهار کرد: مصرف غذاهای پرفیبر مثل حبوبات و سبزیجات و کاهش مصرف شیرینی جات در برنامه غذایی، تاثیر مثبتی در کنترل بیماری دیابت دارد.

عوض پور در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج؛ گفت: فعالیت بدنی و ورزش، از دیگر راهکارهای کاهش وزن و بهبود عملکرد انسولین در بدن بوده که به صورت حداقل سه بار در هفته و هربار به میزان 30 تا 45 دقیقه، عملکرد مطلوبی را در بدن بر جای می گذارد.
عوض پور با تاکید بر تاثیر منفی استرس و عصبانیت بر بیماری دیابت، عنوان کرد: هنگام عصبانیت، خشم خودراکنترل کنید و خونسرد باشید. /ب

برچسب ها: یاسوج ، تغذیه ، دیابت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.