سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مازندران /

خنثی شدن تأثیر غذاهای پرچرب با مصرف دارچین و فلفل قرمز

ادویه های دارای آنتی اکسیدان فشار و تأثیر غذاهای پرچرب بر قلب را کاهش می دهد.

کارشناس تغذیه بیمارستان بوعلی سینا ساری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت : بدن کالری کربوهیدرات های موجود در غذا را برای بدست آوردن انرژی مصرف می کند و کربوهیدرات های اضافه را به تری گلیسیرید تبدیل می کند که در سلول های چربی ذخیره می شود و به طور طبیعی با خوردن غذاهای چرب ، میزان تری گلیسیرید در خون افزایش می یابد و در نتیجه خطر بروز بیماری قلبی بالا می رود .

مظفری افزود : افزودن ادویه به غذاهای پرچرب تری گلیسیرید را نسبت به غذاهای چرب بدون ادویه ، 30 درصد کاهش می دهد .

به گفته وی بالا بودن میزان انسولین مضر است و در طول زمان در رگ های خونی تراکم چربی ایجاد می کند و آنتی اکسیدان ها مانند ادویه ، در کاهش خطر بروز بیماری های مزمن اهمیت زیادی دارد ./س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.