سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قابل توجه دختران؛

از مصرف غذاهای پرچرب در دوران بلوغ خودداري كنيد

مصرف زیاد غذاهای پرچرب در دوران بلوغ سبب ایجاد التهاب در غدد سینه می شود که حاصل آن افزایش خطر سرطان سینه است.

معصومه دادخواه، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در پاسخ به اینکه چرا در دوران بلوغ رژیم غذایی از اهمیت ویژه ای برخودار است گفت: رژیم غذایی حاوی چربی زیاد در دوران بلوغ با افزايش خطر بروز سرطان سینه در سنین بالاتر از رابطه مستقیم دارد.

وی در ادامه مطلب خود افزود: دوران بلوغ زمانی بسیار حساس و مهم است چون چارچوب اصلی برای رشد غدد سینه ایجاد می شود.

دادخواه تصریح کرد: مصرف زیاد غذاهای پر چرب در این دوران سبب ایجاد التهاب در غدد سینه می شود که حاصل آن افزایش خطر سرطان سینه است.

وی خاطر نشان کرد: از آنجا که این تغییرات التهابی در ابتدا در هنگام دوره حیاتی بلوغ ایجاد می شود که زمان شدت رشد و تقسیم سلولی است.

لذا می توانند تاثیر بلند مدت در سال های آتی زندگی داشته باشد./ح
برچسب ها: سرطان سینه ، چربی ، غده
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.