سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مشهد/

توصيه هاي تغذيه اي به بيماران قلبي

بيماران قلبي روزانه دو عدد گردو را در وعده صبحانه مصرف کنند سويا نیز علاوه بر غني بودن از پروتئين ، باعث کاهش ميزان کلسترول بدن هم مي شود.


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ، بيماران قلبي بايد به ميزان کافي در روز مايعات مصرف و از کم آبي بدن خود پيشگيري کنندهمچنین اين افراد داروهاي خود را با ميزان کافي آب مصرف و از خوردن قرص بدون آب اجتناب کنند.

غذاهاي سرخ شده، لبنيات پرچرب، غذاهاي آماده مانند سوسيس، کالباس و پيتزا، چربي هاي اشباع شده مانند روغن هاي حيواني و گياهي جامد و کره جزو مواد غذايي غيرمجاز براي افراد مبتلا به بيماري قلبي است.

همچنين مصرف امعاء و احشاء حيواني مانند دل، جگر، قلوه، سيرابي و مغز، ميگو و گوشت هاي پرچرب دسرهاي چرب، انواع کلوچه، کيک، شيريني ها به خصوص شيريني تر، روغن نارگيل، سس هاي سالاد، انواع شکلات، چيپس و پفک ، زرده تخم مرغ و غذاهاي کنسرو شده براي بيماران قلبي توصيه نمي شود.

بيماران قلبي در حد امکان از مصرف ترشي جات پرهيزنمایند اين افراد مي توانند از ليموترش به عنوان چاشني غذا بهره ببرند.

بايد مصرف چربي هاي جامد کاهش يابد و غذاهاي غني از نشاسته مانند نان و سيب زميني آب پز يا کبابي، غلات و حبوبات، ميوه و سبزيجات، شير و لبنيات کم چرب و همچنين روغن زيتون مصرف شود.: این افراد بايستی همراه وعده های غذايي سالاد، سبزي همراه با آبليمو و چاشني ماست را مصرف و از خوردن سس مايونز اجتناب نمایند/س

 

برچسب ها: تغذیه ، بیماران ، قلبی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.