سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش طول عمر با تنوع در وعده های غذایی

انتخاب رژیم غذایی متنوع با ترکیبات خاص خطر ابتلا به بیماری های جدی و مهم را کاهش می دهد.

دکتر سبحان ابراهیمی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران عنوان کرد:   انتخاب رژیم غذایی متنوع که حاوی ترکیبي از آنتی اکسیدان ها، غلات سبوس دار و اسید های چرب ضروری برای بدن باشد، خطر ابتلا به بیماری های جدی و مهم مثل دیابت و آلزایمر و بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

وی در ادامه مطلب افزود: یک رژیم غذایی با این ویژگی ها می تواند میزان کلسترول خون را که عامل اصلی بروز بیماری های قلبی است تا یک سوم کاهش دهد و تا حدود یک دهم از سطح فشار خون بکاهد .

ابراهیمی تصریح کرد: یک رژیم غذایی سالم و  متنوع باید حاوی مقادیر زیادی از میوه ها ، سبزیجات، مغز خشکبار و ماهی های حاوی اسید های چرب ضروری و همچنین غلات سبوس دار باشد.

وی در ادامه اظهار داشت: کلید موفقیت در یک تغذیه کامل و سالم این است که تمام این انواع خوراکی ها را به رژیم روزانه خود وارد کنید.

ابراهیمی خاطر نشان کرد: این رژیم غذایی زمانی باعث سلامت و تقویت بدن می شود که همه این مواد غذایی با هم مصرف شوند و فقط مصرف یکی از آن ها نمی تواند ریز مغذی های ضروری برای بدن را به میزان کافی تامین کند./ع2
برچسب ها: رژیم ، غذایی ، بیماری ، خون
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.