به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، مصرف یک فنجان حبوبات در روز به کنترل فشار خون و در پی آن کاهش خطر حمله قلبی و سکته مغزی در مبتلایان به دیابت نوع دوم کمک میکند.
در مقایسه با یک رژیم غذایی غنی از غلات سبوس دار، مصرف روزانه حبوبات و بنشنها تا حدودی منجر به افت شاخص مهم قند خون و همچنین کاهش فشار خون و کلسترول در این بیماران میشود.
به گفته متخصصان، پس از سه ماه مطالعه روی رژیم غذایی غنی از حبوبات معلوم شد که با دنبال کردن این رژیم غذایی خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی در مبتلایان به دیابت نوع دوم از 10.7 درصد به 9.6 درصد کاهش مییابد.
حبوبات و بنشنها منابع مرغوب پروتئینی هستند و پروتئینها نیز در کاهش قند خون و پایین تر آوردن فشار خون تاثیر سودمندی دارند. این گروه از مواد غذایی هم چنین منبع غنی از فیبرهای خوراکی هستند به همین خاطر در پایین آوردن سطح کلسترول خون موثرند.
مصرف حبوبات از جمله لوبیا، عدس و لوبیا چیتی هم اکنون برای مبتلایان به دیابت توصیه میشود چون این مواد غذایی شاخص گلیسمیک پایینی دارند شاخص گلیسمیک مقیاسی است که نشان میدهد پس از صرف غذا تا چد حد و با چه سرعتی قند خون بالا میرود./س