سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزايش بهره وري با دريافت جايزه ملي لجستيك

رييس موسسه مطالعات و پژوهش هاي بازرگاني با بيان اينكه جايزه ملي لجستيك سبب افزايش چابكي زنجيره هاي تامين مي شود گفت: اين جايزه نيز در افزايش بهره وري و كاهش قيمت تمام شده بنگاه ها موثر است.

به گزارش سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومي موسسه مطالعات و پژوهش هاي بازرگاني، مهدي فتح اله افزود: جايزه ملي لجستيك سبب افزايش رضايت ملي، الگوسازی در راستای افزایش توانمندی لجستیکی صنایع مختلف و تقدیر و تشویق واحدهای صنعتی و خدماتی برتر مي شود.

وي اظهار كرد: وضعیت کنونی فضای کسب‌وکار کشورمان و همچنین تاثیر مستقیم و سهم قابل توجه هزینه‌های لجستیکی بر قیمت تمام‌شده محصول که در برخی صنایع تا 30 درصد از هزینه‌های تحویل را شامل می‌شود؛ باعث اهمیت یافتن بیش از پیش موضوع لجستیک برای صاحبان بنگاههای اقتصادی در کشورمان، به‌خصوص پس از هدفمند شدن یارانه‌ها و مطرح شدن نهضت کاهش قیمت تمام‌شده، شده است.

رييس موسسه مطالعات و پژوهش هاي بازرگاني بر تدبیر و تصمیم‌سازی برای بهبود عملکرد لجستیکی در کشور تاكيد كرد و افزود: نیاز صنایع و کسب‌وکارهای مختلف به برگزاری جایزه‌ای تحت عنوان "جایزه ملی لجستیک" به‌عنوان یکی از راهکارهای بهبود عملکرد لجستیکی و ایجاد رقابت سالم بین بنگاههای اقتصادی کاملا احساس می‌شود.

وي، هدف از اعطاي "جایزه ملی لجستیک" را تشویق و هدایت واحدهای صنعتی و خدماتی کشور براي حرکت در مسیر تعالی فعالیت¬های لجستیکی عنوان كرد و گفت: این جهت‌گیری در نهايت منجر به افزایش بهره‌وری، کاهش قیمت تمام‌شده  و... مي شود.

دبير علمي پنجمين كنفرانس ملي و سومين كنفرانس بين المللي لجستيك و زنجيره تامين، لجستيك را يكي از مهمترين فعاليت¬هاي پشتيبان اقتصاد و تجارت كشورها دانست و گفت: كمتر فعاليت اقتصادي و تجاري يافت مي¬شود كه متكي بر فعاليت¬هاي لجستيكي چون حمل¬ونقل، ذخيره¬سازي، توزيع، تامين و ... نباشد.
وي ادامه داد: كارآمدي فعاليت¬هاي لجستيكي، يكي از عواملي است كه بهره¬وري در زمان و هزينه را براي بنگاه¬ها به دنبال خواهد داشت در اين راستا، تشويق و فرهنگ¬سازي براي بهبود مستمر و دستيابي به تعالي در حوزه لجستيك از جمله رويكردهاي ارتقاء لجستيك در سطح بنگاه¬ها،‌ سازمان¬ها و ساير نهادهاست.

فتح اله، اعطاي جوايز ملي و بين¬المللي لجستيكي را يكي از ابزارهاي تشويق و فرهنگ¬سازي عنوان كرد و افزود: اين جوايز همه ساله در قالب فراخوان، بنگاه¬ها و ساير نهادها و موسسات را تشويق مي¬كنند تا براي كسب جايزه در حوزه¬هاي مختلف تعريف شده با ديگر شركت¬كنندگان مسابقه به رقابت بپردازند.

 وي با بيان اينكه آلمان به عنوان يكي از برترين كشورهاي جهان در امر لجستيك است اظهار كرد: اين كشور سالانه حداقل 16 جايزه لجستيكي برگزار مي¬كند و بعد از آلمان، كشورهاي فرانسه، انگليس و اسپانيا به ترتيب بيشترين تعداد اين جوايز را برگزار مي¬كنند.

وي با اشاره به برگزاري نخستين دوره جايزه ملي لجستيك در آذر ماه سال جاري در كشور افزود: انجمن لجستیک ایران با همکاری مؤسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی پنجمين كنفرانس ملي و سومين كنفرانس بين المللي لجستيك و زنجيره تامين را كه به عنوان نقطه عطفی در تحول لجستیک کشور محسوب مي شود را برگزار خواهد كرد./س
برچسب ها: جایزه ، ملی ، لجستیک
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.