سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قاضي برزگر در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح كرد

كاهش تخلفات انتخاباتي با برگزاري انتخابات رايانه‌اي

يك قاضي دادگستري گفت: برگزاري انتخابات به صورت رايانه‌اي از لحاظ حقوقي ضريب خطاي پايين‌تري نسبت به روش معمولي دارد.

عباس برزگر قاضي دادگستري در گفتگو با خبرنگار حقوقي قضايي باشگاه خبرنگاران با اشاره به روند رايانه‌اي شدن انتخابات رياست‌جمهوري اظهار داشت: ضريب خطاي رايانه‌اي شدن انتخابات نسبت به روش معمول فعلي پايين‌تر است.

وي با اشاره به پيشرفت مسيرهاي جرايم رايانه‌اي گفت: اگر جرمي هم در انتخابات ريانه‌اي رخ دهد،‌ به سرعت قابل كشف بوده، چرا كه درصد اطمينان آن بسيار بالاست.

برزگر تصريح كرد: اگر مسيرهاي محكمي براي كشف جرم وجود داشته باشد، امكان تخلف و اشتباه در آن كمتر خواهد بود، ضمن اينكه هر چه ميزان دخالت نيروي انساني در انتخابات كمتر شود اطمينان بخشي بيشتري وجود دارد.

اين قاضي دادگستري با اشاره به نظام الكترونيكي كشور و فيلترهاي جلوگيري از تخلف اظهار داشت: با توجه به اينكه تجربه‌اي در اين زمينه نداريم اما برگزاري انتخابات به صورت رايانه‌اي به برگزاري انتخابات سالم كمك خواهد كرد.

انتهاي پيام/پ3

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.