سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کلينيک تغذيه؛

چه گوشتي بخريم؟

گوشت و فرآورده های گوشتی یکی از مهمترین نیازهای بشر و از اصلی ترین منابع پروتئین به شمار می آید.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ انتخاب و خرید گوشت سالم برای افرادی که قصد دارند رژیم غذایی مناسبی علاوه بر سبزیجات داشته باشند، بسیار ضروری و حائز اهمیت است.

کمبود پروتئین در جیره غذایی منجر به بروز بیماری هایی می شود. گذشته از پروتئین، بدن انسان نیازهای دیگر هم دارد که در گوشت موجود می باشد مانند مواد معدنی یعنی عناصری که سلول های بدن قادر به ساخت آنها نمی باشند. و باید از طبیعت دریافت نمایند از جمله: آهن، فسفر، پتاسیم، منیزیم، سدیم، مس و... حتی شخصی اگر از اسفناج که غنی از آهن می باشد استفاده کرد، باید همراه آن پروتئین نیز مصرف نماید تا آهن موجود در آن جذب و مورد استفاده قرار گیرد.

ويژگيهاي ظاهري گوشت قرمز سالم چيست ؟

- بايد در كشتارگاه هاي مجاز تهيه شده و داراي مهر دامپزشكي باشد .

- عاری از لایه لزج و چسبناک باشد.

- سطح خارجی باید بدون رطوبت باشد.

- گوشت قرمز سالم - هیچ گونه بوی غیر طبیعی مثل بوی ترشیدگی و تعفن از آن حس نشود.

- گوشت باید سفت و قوام خاص خود را داشته باشد.

- گوشت باید کاملا تمیز و خونمردگی و ذرات مشکوک در آن دیده نشود.

- گوشت نباید خشک و حالت چروکیده داشته باشد.

- چربی آن سفت و سفید و بوی بد ندهد.

نکته: براي حفظ كيفيت گوشت منجمد حتي‌الامكان از انجماد مجدد آن خودداري گردد؛ شرايط و عرضه گوشت منجمد برودت منهاي  18 درجه سانتيگراد مي‌باشد./ع2

برچسب ها: گوشت ، پروتئین ، آهن ، فسفر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.