سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کاهش ابتلا به سرماخوردگی با مصرف سبزيجات

استفاده از سبزیجات و لبنیات باعث می شود افراد کمتر مبتلا به ویروس سرماخوردگی شوند.

دکتر ایرج خسرونیا ، متخصص داخلی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:  با توجه به این که سرویس سرماخوردگی از شخصی به شخص دیگر منتقل می شود رعایت بهداشت مهم است.

وی در ادامه مطلب خود افزود: برای عفونی نشدن استفاده از حوله و وسایل شخصی حائز اهمیت است.

خسرونیا اظهار داشت: این افراد در محل کار و کلاس درس حاضر نشوند چون امکان مبتلا کردن دیگران هم وجود دارد.

وی در پاسخ به اینکه برای پیشگیری از سرماخوردگی به روش سنتی چه باید کرد گفت: برای پیشگیری از سرماخوردگی به روش سنتی باید بدن قوی و مقاومی داشته باشید که کمتر گرفتار شوید مانند تغذیه مناسب، استفاده از میوه و سبزیجات و لبنیات باعث می شود افراد کمتر مبتلا به ویروس سرماخوردگی شوند.

خسرونیا ادامه داد: در صورت ضعیف بودن بدن ویروس شروع به فعالیت می کند و مشکلات عدیده ای به وجود می آورد و اگر کودک يا پیر هستید از واکسن استفاده کنید.

خسرونیا تصریح کرد: سبزیجات پر از ویتامین C و تقویت کننده ها است بنابراین با مصرف سبزیجات سبز رنگ که دارای آنتی اکسیدان و ویتامین هایC. A. E بوده است و برای بدن ضروری است و مقاومت بدن را بالا برده.

وی خاطر نشان کرد: سبزیجات در مقابل میکروب ها و آلودگی ها مقاومت ایجاد می کند و فرد کمتر به این ویروس مبتلا می شود. سبزیجات مقاومت بدن را در برابر میکروب ها و آلودگی ها بالا می برد./ح
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.