سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کارگاه کاربرد نانو فناوری در زنجیره غذایی برگزار می شود

همزمان با برگزاری همایش روز جهانی غذا کارگاه کاربرد نانو فناوری در زنجیره غذایی در پژوهشگاه علوم و صنایع غذایی برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران؛ کارگاه کاربرد نانو فناوری در زنجیره غذایی با هدف ارتقای سطح علمی پژوهشگران و محققان داخلی، اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی بین المللی با عنوان کاربرد نانو فناوری در زنجیره غذایی کرده است.

براساس این گزارش این کارگاه با همکاری انجمن اروپایی پیوند علم و مهندسی با زنجیره غذا iseki و در دو بخش تئوری و عملی درتاریخ 20 و 21 آبان ماه سال 91 برگزار می شود.

در این گزارش آمده است کاربرد نانو فناوری در ریزپوشانی ترکیبات غذایی ،‌بسته بندی ،‌تولید حسگرها و ایمنی در سلامت نانو مواد از جمله محورهای این کارگاه به شمار می آید.

بنابراین گزارش دکتر مانینو دانشگاه میلان، دکتر سکا مپیچو از دانشگاه بولزانو، دکتر چین پینگ از دانشگاه پوترا مالزی و دکتر طهماسبی از دانشگاه فردوسی مشهد و دکتر کدخدایی از پژوهشکده علوم و صنایع غذایی دراین کارگاه حضور دارند.

در این گزارش آمده است علاقمندان جهت دریافت اطلاعات بیشتر به آدرس www.rifst.ac.irمراجعه كنند./ح
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.