سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مصرف غذاهای دریایی در کاهش بروز سرطان نقش دارد

آنتی اکسیدان های موجود در برخی از مواد غذایی با کاهش رادیکال های آزاد بدن و پیشگیری از انواع سرطان نقش دارند.

سودابه سلطان زاده، کارشناس تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:  رنگدانه های گیاهی ویتامین C و ویتامین E مانع از آسیب سلول ها و بافت ها می شوند که می توانند از بروز تغییرات سلول های بد خیم جلوگیری کنند.

وی در ادامه افزود: برگ سبز و زرد  میوه های رنگی مانند اسفناج، هویج، مرکبات و انواع میوه ها منبع غنی از ویتامین ها هستند که برای بدن فواید بسیار دارند.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: انوع مغزها و غذاهای دریایی نیز از جمله موادی هستند که مصرف بهینه ی آنها موجب ترمیم سلول های بدن می شود.

وی در پایان تصریح کرد: مصرف منابع غذایی مفید به کاهش خطر بروز انواع سرطان به ویژه سرطان پرستات و روده ی بزرگ منجر می شود./ح
برچسب ها: سرطان ، ماهی ، ویتامین سی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.