سودابه سلطان زاده، کارشناس تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: تغییر سنت های گذشته و شیوه های جدید زندگی به تغییر در الگوهای غذایی از جمله افزایش دریافت چربی های اشباع و کاهش دریافت میوه و سبزی منجر شده است.
وی گفت: الگوهای غذایی موجب افزایش شیوع بیماری های غیر واگیر دار مانند بیماری های قلبی- عروقی ، سرطان ، دیابت و ... شده است.
وی در ادامه تصریح کرد: بنابراین این بیماری ها از جمله بیماری هایی هستند که تغذیه صحیح در پیشگیری و درمان آن می تواند نقش مهمی داشته باشد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به نقش تغذیه در پیشگیری از انواع بیماریها باید به مصرف مواد غذایی سالم توجه ویژه ای مبذول شود و در سبد غذایی خانواده ها انواع پروتئین ها لحاظ شود./ح