مهرداد نجفی در گفت و گو با
خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج ، افزود: تداخل مصرف دارو و برخی مواد غذایی، در مواقعی علاوه بر امکان ایجاد سم، کمبودهای تغذیه ای در بدن بیماران ایجاد کرده و موجب تاثیرات منفی بر توان جسمی افراد می شود.
وی ادامه داد: تداخل اثر دارو و خوراک، منحصر به تاثیر غذا بر دارو نمی باشد، بلکه مصرف داروها نیز وضعیت تغذیه را تحت تاثیر قرار می دهند.
این دکتر داروساز دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، اضافه کرد: فرآورده های دارویی با افزايش يا کاهش دسترسى به ترکیبات مغذى موجود در مواد غذایی و يا با استفاده از سموم موجود در برخی غذاها که معمولاً ناديده گرفته مىشوند، ارزش های خوراکی را تحت تاثیر قرار می دهند.
نجفی با بیان اینکه میزان وقوع سوء تغذیه ناشی از دارو در افراد و جمعیت های مختلف بسیار متفاوت می باشد، تصریح کرد: اگرچه توجه به تداخل دارو _ دارو از اهمیت ویژه ای برخوردار است، اما به دلیل نیاز روزانه بدن به مصرف مواد غذایی، نباید از تداخل دارو و خوراک غافل شد./س