سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کلينيک تغذيه؛

افراد کم خون ذرت را فراموش نکنند

ذرت، خوراکی غنی از مواد مغذی و فیبر است که از بدن در برابر بیماری های متعدد از جمله کم خوني محافظت می کند.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ ذرت به دلیل دارا بودن مقادیر قابل توجهی ویتامین ب 12 و فولیک اسید برای مبتلایان به کم خونی فقر آهن مفید است. ذرت یک منبع غنی اسید فرولیک است که خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارد. بعلاوه در ذرت پخته مقدار اسیدفرولیک و در نتیجه خاصیت آنتی اکسیدانی آن بیشتر است.

میزان بالای فیبرذرت مطمئناً نقش پیشگیری از بیماری مزمن گوارشی مانند یبوست و هموروئید و به علاوه آنتی اکسیدانهای موجود در ذرت همچنین به عنوان عامل ضد سرطان و پیشگیری کننده آلزایمر عمل می کنند

خواص موجود در دانه ذرت:

▪ تیامین موجود در آن، به سوخت و ساز کربوهیدرات بدن کمک می کند.

▪ فیبر غیرقابل حل در ذرت، ناراحتی های گوارشی مانند یبوست و بواسیر را برطرف می کند.

▪ برای افراد مبتلا به کم خونی مصرف ذرت مفید است.

▪ منبع اسیدفولیک، ویتامین های ECB5B1 منیزیم و فسفر است.

▪ روغن ذرت منبع عالی اسیدلینولیک است که برای پوست بسیار مفید است.

▪ برای رفع ناراحتی و جوش های پوستی، آرد ذرت را روی محل بمالید.

روغن ‌های اشباع نشده موجود در ذرت برای کسانی که دارای رژیم‌های غذایی و خصوصا ناراحتی‌های افزونی کلسترول هستند، بسیار مفید است.

نکته : مهمترین خواص ذرت که تا کنون شناخته شده اند شامل کنترل دیابت، پیشگیری از مشکلات و ناراحتی های قلبی، کاهش فشار خون و نیز پیشگیری از بروز نارسایی های عصبی مادرزادی هستند. /عط
برچسب ها: ذرت ، کم خونی ، فیبر ، دیابت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.