به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ؛ گیلان با 673 واحد مرغداری صنعتی و توان تولید 13میلیون و 281 هزار قطعه مرغ گوشتی در هر دوره 60 روزه ، مقام پنجم کشور را داراست.
مختار مهدی زاده معاون بهبود تولیدات دام سازمان جهاد کشاورزی گیلان توسعه واحدهای صنعتی،اجرای روشهای جدید فنی در پرورش طیور و شرایط آب و هوایی مناسب این استان را از مهمترین عوامل رشد تولید مرغ در گیلان دانست و افزود:نیمی از مرغ گوشتی تولیدی در استان توزیع وبقیه به استانهای همجوار بویژه تهران صادر می شود./س