به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان : معاون
برنامه ریزی استانداری گیلان گفت: فرمانداران شهرستان های چای خیز باید شرایط را
بررسی کنند و در صورت نیاز کارخانه های جدید چای ساخته شود.
محمد حسین اصغریان افزود: تعداد کارخانه
هایی که مایل به همکاری یا به روز کردن ماشین آلات واحدهای خود نیستند باید به
استانداری ابلاغ کنند تا تصمیمات لازم در مورد آنها گرفته شود.
ووی افزایش ظرفیت استحصال چای خشک و فراورده های چای را از دلایل توسعه و بهسازی کارخانه های چای سازی در گیلان اعلام کرد. سطح زیر کشت چای در استان گیلان حدود 32 هزار هکتار است./س