سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ضرب وشتم زنان شیعه در حرم پیامبراسلام (ص)

نیروهای امنیتی وهابی چندتن از زنان و مردان اهل قطیف را در مسجد النبی (ص) به بهانه صلوات با صدای بلند مورد ضرب و شتم قرار داده و بازداشت کردند.

به گزارش سرويس بين‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه العالم ؛ نیروهای وهابی سعودی این شهروندان عربستانی را که از اهالی شهرهای "الربیعیه"، "العوامیه"، و "الاوجام" در استان شیعه نشین قطیف بودند، پس از ضرب و شتم شدید، بازداشت کردند.

سایت "المنار" به نقل از منابع عربستانی اعلام کرد: 2 نفر از زنان بازداشت شده عصر دیروز با سپردن وثیقه مالی آزاد شدند.

مسئولان امنیتی سعودی مدعی شده اند، این زائران به دلیل "بالا بردن صدا" در حرم پیامبر (ص) بازداشت شده اند .. این درحالی است که شاهدان گفته اند این زائران پس از آنکه در حرم پیامبر (ص) با صدای بلند صلوات فرستادند، به دست نیروهای امنیتی بازداشت شدند.

برچسب ها: شیعه ، زنانیامبر ، ضرب ، شتم
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.