کارشناس تغذیه بیمارستان بوعلی سینا شهرستان ساری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت : انگور دارای 79 درصد آب / 14 درصد قندهای مختلف / املاح معدنی و مجموعه ای از عناصر و ویتامین های A/B و C سودمند و دارای املاحی مانند آهن / منیزیم / منگنز / کلر / ید آرسنیک / فسفر و سیلیس است .
مظفری افزود : دم کرده ی برگ جوان انگور برای دفع ادرار / بیماری نقرس / زردی و استفراغ مفید است .
بگفته وی قند انگور به طور مستقیم و آسان وارد خون شده و در عضلات و کبد ذخیره می شود در حالی که سایر قندها باید به قند خون تبدیل شده و بعد وارد خون شود .
خواص انگور در کشمش است و حتی ارزش غذایی کشمش از انگور نیز بالاتر است ./س