سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

منظور از اكسيده شدن مواد غذايي چيست؟

مراقب اکسیده شدن مواد غذایی باشید زیرا اکسیده شدن آنها برای سلامتی بدن مضر است و به توصیه هایی در این رابطه توجه کنید.

دکتر مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: باید مراقب باشیم که از تماس مواد غذایی حساس مثل میوه ها، آب میوه ها، روغنها با هوا اجتناب شود.
 
وی گفت: به دلیل این که اکسیژن هوا سبب از بین رفتن برخی ویتامین ها مانند ویتامین C میوه ها و آب میوه ها می شود.
 
کیمیاگر تصریح کرد: همینطور اکسیژن هوا روغن ها را نیز اکسیده می کند و پراکسید تولید می شود که باعث تندی و ناخوشایندی طعم آن شده و سلامتی بدن را به خطر می اندازد و برای ما مضر است.
 
کیمیاگر در مورد روغن ها سفارش کرد: روغنها نباید در معرض هوا و نور باشد و از قرار گیری آنها در هوا به طور اکسید خودداری شود. همچنین حتی الامکان بطری های روغن باید پر بوده و تخلیه از هوا باشد در صورتی که مصرف روغن زیاد نداشته باشیم بطری ها کوچک روغن را خریداری کنیم.
 
وی متذکر شد: در ضمن به تاریخ مصرف مواد غذایی توجه کرده و از استفاده آنها پس از انقضای تاریخ به طور اکید خودداری کرده زیرا سلامتی ما را به خطر می اندازد./عط
برچسب ها: اکسیژن ، ویتامین ، سلامتی ، تندی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.