سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گیلان/

خودکفایی برنج با افزایش محصول در واحد سطح

برای دستیابی به خودکفایی محصول استراتژیک برنج باید به سمت افزایش محصول در واحد سطح رفت.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان ، بر ضرورت گسترش زیر ساختهای کشاورزی و برنجکاری دراین استان تاکید کرد و اظهارداشت: این امر هم اکنون از طریق ساخت کانالهای بتونی، تجهیز و نوسازی اراضی، انتقال آب به وسیله لوله، آب بندانها، ایستگاههای پمپاژ و حفر چاه در حال انجام است.

اردشیر روحی به کشت برنج رقم گوهر اشاره کرد و گفت: این رقم در هرهکتار هشت تن محصول می‌ دهد و در نوع خود از لحاظ کمی و کیفی بی‌ نظیر است و برای دستیابی به اهداف خودکفایی استفاده از بذر این گونه جدید میزان محصول را درواحد سطح افزایش می دهد.

وی همچنین مهمترین دغدغه کشاورزان برنجکار گیلانی را بالا بودن هزینه ‌های تولید یاد کرد و افزود: زارعان باید با مکانیزه کردن فرایند کاشت ، داشت و برداشت برنج هزینه های تحمیلی تولید را کاهش دهند..

روحی کشاورزی را محور توسعه و در اولویت برنامه های دولت اعلام کرد و یادآور شد: گیلان با تولید سالانه بیش از 700هزار تن برنج سفید حدود 38 درصد برنج موردنیاز کشور را تامین می کند.

 برنج یکی از مهمترین گیاهان زراعی است که در تامین غذای اصلی بیش از نیمی از مردم جهان نقش اساسی دارد / ع
برچسب ها: خودکفایی ، برنج ، گیلان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.