به گزارش گروه
علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، دكتر سيد حامد بركاتي، در خصوص اقدامات
وزارت بهداشت براي ارتقاي اين شاخص گفت: افزوده شدن مرخصي پس از زايمان از 4 ماه به 6 ماه يكي از اقدامات كلاني بود كه در سال 86 صورت گرفت و بخشي از ارتقاي شاخص تغذيه انحصاري با شير مادر از 23 درصد به 1/53 درصد را مديون اين اقدام هستيم.
وي افزود: با همين ديد لايحه اي تنظيم شد و توسط وزير بهداشت به هيئت دولت تقديم شد و در جلسات كميسيون، كليات اين طرح تصويب شد و جزييات آن در حال بررسي است. در اين لايحه مطرح شده كه مرخصي مادران به 9 ماه افزايش پيدا كند، پاس شيردهي كه تا به الان يك ساعت بود تا يك سالگي به دو ساعت افزايش پيدا كرده و مرخصي زايمان براي دو قلوها دو سال در نظر گرفته شود..
دكتر بركاتي ادامه داد: به منظور اين كه نقش پدران پررنگ تر باشد و مادر و كودك از حمايت وي برخوردار باشند 10 روز مرخصي كاري را نيز براي پدران در نظر گرفته است.
رييس اداره سلامت كودكان وزارت بهداشت گفت: در سال هاي پيروزي انقلاب از هر هزار كودك زير 5 سال، 140 كودك فوت مي كردند كه اين آمار در حال حاضر به كمتر از 20 در هزار تولد رسيده و مرگ شيرخواران از 110 به كمتر از 18 در هزار تولد زنده رسيده است.
وي خاطرنشان كرد: بيمارستان هاي دوستدار كودك و حمايت اين بيمارستان ها، وجود150 كلينيك هاي مشاور شيردهي در كشور و اقدامت ترويجي كه در خانه هاي بهداشت و مراكز آموزشي از جمله اقدامات وزارت بهداشت در خصوص ترويج فرهنگ تغذيه با شير مادر است. /عط
خواهش میکنم هرچه سریعتر این موضوع رو تموم کنید.من مادر دوقلوهستم و فقط 2ماه از مرخصی زایمانم مونده و تمام فکر و ذکرم نگهداری دوقلوها بعد از 6 ماهگیه . توروخدا زودتر تمومش کنید.ممنون