سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گیلان /

گیلان از استانهای برتر کشور در تولید مرغ سبز

گیلان از استان های پیشرو در تولید مرغ سبز کشور به شمار می رود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ، معاون بهبود توليدات دامي سازمان

جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه این استان به علت داشتن

آب وهوایی معتدل، جایگاه مناسبی برای پرورش طیور به ویژه مرغ سبز

است، گفت: اگرچه مرغداری هایی که مرغ سبز در آن تولید می شود

باید به سامانه های سرمایشی و گرمایشی مجهز باشند، اما در

صورتی که شرایط آب و هوایی معتدل باشد علاوه بر صرفه جویی در مصرف انرژی، هزینه های تغذیه طیور نیز کاهش می یابد.

 مختار مهدی زاده با بیان اینکه برای تولید هر کیلو گوشت مرغ سبز در اين استان، 2 کیلو و 90 گرم نهاده و دانه استفاده می شود، خاطرنشان کرد: میانگین مصرف دانه و نهاده های طیور برای تولید یک کیلو گوشت مرغ سبز در کشور 2 کیلو و 370 گرم است که بر اين اساس سالانه حدود هزار و 80 تن در مصرف نهاده هاي مورد استفاده براي توليد 3 هزار  و 600 تن مرغ بدون آنتي بيوتيک در گيلان صرفه جويي مي شود.

وی ، تاثیر دیگر آب و هوای مناسب گیلان در تولید مرغ سبز را افزایش 15 درصدی جوجه آوری نسبت به دیگر استانها اعلام کرد و گفت: برای مثال از هر 100 تخم مرغي که در دستگاه های جوجه کشی مرغداری های گیلان قرار می گیرد 85 تخم تبدیل به جوجه می شود این درحالی است که در استانهای دیگر بطور ميانگين 70 تخم به جوجه تبدیل می شود./س

براساس اعلام اداره کل دامپزشکی گیلان در مرغداری ها برای مقابله با بیماریهای طیور 50 نوع دارو استفاده می شود که 25 نوع آن انواع آنتی بیوتیک ها است. کارشناسان تغذیه می گویند این آنتی بیوتیک ها، در گوشت مرغ رسوب کرده و از طریق تغذیه وارد بدن انسان شده و سبب ایجاد اختلالات گوارشی و مقاومت بدن در برابر آنتی بیوتیک ها می شوند. / م/ ع

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.