به گزارش
گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، كارشناس آموزشي مركز پيشگيري از حوادث و فوريت هاي پزشكي اورژانس كشور ،با بيان اين مطلب اظهار داشت: افزایش سطح اسید در معده خالی در ماه رمضان باعث تشدید
زخم و التهاب معده می شود که به صورت احساس سوزش در ناحیه معده و زیر دنده ها ظاهر شده و می تواند به طرف حلق گسترش یابد .
همچنين غذاهای تند ، قهوه و نوشابه های سیاه این حالت را بدتر می کنند .
آرزو دهقاني افزود: افراد هنگام سحر از خوردن غذاهای خشک نظیر کوکو سبزی، کوکو سیبزمینی، کتلت و گوشتهای سرخ شده مثل کباب، جوجهکباب و ماهی خودداری کنند این غذاها به همراه غذاهایی که ادویه زیادی دارند، باعث عطش زیاد و ترش کردن معده میشوند.
وي تصريح كرد: تمام روزه داران، خصوصاً آنهایی که دچار بیماریهای گوارشی و معده هستند، سعی کنند از خوردن این غذاها بپرهیزند و یا از
لیمو ترش،
ماست و سبزی خوردن در کنار این غذاها استفاده کنند.
كارشناس اورژانس كشور ادامه داد: روزهداران برای پیشگیری از بروز ناراحتیهای گوارشی و ترش کردن و سوزش سر معده، باید از مصرف زیاد غذاهای شیرین و چرب مانند زولبیا و بامیه در سحر یا افطار پرهیز کنند و مصرف سس مایونز، خامه، سوسیس و کالباس نیز در سحری یا افطاری مناسب نیست، زیرا این غذاها زمینه بروز ناراحتیهای گوارشی نظیر ترش کردن معده را فراهم میکنند.
وي خاطرنشان كرد: بهتر است براي جلوگيري از التهاب و سوزش معده، از شش تا هشت لیوان آب در فاصله ی افطار تا سحر نوشیده شود و برای پیشگیری از احساس تشنگی در طول ساعات روز، لیمو ترش تازه در پایان سحری مصرف شود./عط