وي ادامه داد: روزانه بين 70 تا 80 كيلوآهن آلات و 30 تا 40 متر ميليگرد در ساخت وساز ساختمان ها استفاده مي شود.
رئيس انجمن صنفي توليدكنندگان و فناوران صنعتي ساختمان با اشاره به اينكه قيمت هاي جهاني مصالح ساختماني رو به افزايش است افزود: بسياري از وارد كنندگان مصالح ساختماني نيز با مشكلات بسياري در اين زمينه روبه رو شده اند.
قرائتي در ادامه تصريح كرد: قيمت فولادر ابتداي سال 1 هزار تومان به فروش ميرسد اما در حال حاضر قيمت آن به 1600 تومان رسيده است.
رئيس انجمن صنفي توليدكنندگان و فناوران صنعتي ساختمان اظهار داشت: اولیه آنها از کشورهای خارجی تامین می شود بین 60 تا 100 درصد افزایش قیمت داشته است.
قرائتی ستوده ، با بیان اینکه افزایش قیمت مصالح بر ساخت و ساز مسکن تاثیرگذار است گفت: افزایش قیمت مصالح ساختمانی در همان ابتدا اثرگذار نیست بلکه یک سال بعد از آغاز ساخت و ساز مشخص می شود.
وی ادامه داد: قیمت مصالح ساختمانی تولید داخل بین 20 تا 40 درصد افزایش و مصالح ساختمانی تولید خارجی که مواد اولیه آنها از خارج کشور تامین می شود 60 تا 100 درصد افزایش قیمت پیدا کرده است.
دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان و فناوران صنعتی ساختمان در ادامه تصریح کرد: عدم برنامه ریزی صحیح و کنترل نداشتن بر قیمت ها موجب افزایش بی رویه تمام شده قیمت مسکن شده است.
قرائتی خاطرنشان کرد: با برنامه ریزی صحیح و کنترل مناسب و ارائه تسهیلات لازم می توان مانع از افزایش بی رویه قیمت مسکن شد.
وی یادآور شد: افزایش بی رویه مسکن موجب ایجاد رکود در این بازار و کاهش خرید و فروش ساختمان در حال حاضر شده است./س