شادی فیاضی کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران عنوان کرد: متخصصان به افرادی که برای افزایش وزن و لاغر شدن و رسیدن به تناسب اندام در ماه مبارک رمضان به آنها مراجعه میکنند مصرف انواع حلیم، کله پاچه، خوراک گوشت ، خوراک کبک و گوشت بزغاله را در وعده افطار به آنها توصیه میکنند.
وی در ادامه مطلب خود افزود: آنها اعتقاد دارند گنجاندن این مواد به سبد غذایی افراد لاغر به آنها کمک میکند که بر لاغری خود در ماه مبارک رمضان غلبه کنند.
فیاضی تصریح کرد: مصرف شیر برنج، شیرینی هایی مانند باقلوا، قطاب، خوردن
پسته، فندق، بادام ، کنجد، و گنجاندن میوه های شیرین به سبد غذایی را از دیگر عوامل موثر در افزایش وزن افراد لاغر در ماه رمضان می دانند./عط