محمدرضازارعی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج ، افزود: استفاده از مواد غذایی مانند هویج، کاهو و ذرت پخته شده شور و شیرین در تهیه سالاد، می تواند سبب کامل شدن مواد آن به عنوان یک وعده غذایی شود.
وی اضافه کرد: تعداد کمتر فروشگاه های عرضه فست فود در برخی مناطق، سبب کاهش امکان ابتلای افراد به بیماری های قلبی_عروقی در افراد شده و در مقابل، عادت به مصرف این نوع غذاها، علاوه بر ارزش کم غذایی آن ها، عاداتی مانند پرخوری و کم تحرکی را به همراه داشته است.
زارعی یادآور شد: علاقه مندان به فست فودها می توانند براي کاهش مضرات مصرف این مواد غذایی، میزان سس مايونز و پنير را که مملو از چربي اضافي است، در ساندويچ ها کاهش دهند./س