سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تاثير شكلات تلخ در پيشگيري از بيماري هاي قلبي عروقي

شکلات تلخ دارای ترکیبات فلاونوئیدی است، این ترکیب می تواند از بروز تصلب شرایین و بیماری های قلبی عروقی جلوگیری کند.

به گزارش گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: فلاونوئید به دلیل دارا بودن خاصیت آنتی اکسیدانی، موجب حذف رادیکال های آزاد در خون شده و می تواند کمک موثری به حفظ سلامت عروق بدن نماید.
 
سمانه عزیزی خوردن روزانه یک تکه شکلات تلخ را به همه افراد توصیه کرد و افزود: این شکلات حاوی ماده ای به نام "اپی کاتچین" است که در کاهش فشار خون نقش بسزایی دارد.
 
وی با اشاره به اینکه شکلات تلخ دارای کافئین است، اظهار کرد: این شکلات در افراد مضطرب و کسانی که به آلرژی های غذایی، زخم معده و رفلاکس مبتلا هستند، باید با احتیاط مصرف شود./عط
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.