سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مشهد/

پدر و مادر الگوی کودکان 3 تا 5 ساله هستند

یک فوق تخصص روان پزشکی کودکان و نوجوانان کودکان در سنین 3 تا 5 سالگی به صورتی فزاینده با والدین خود همانند سازی می کنند و آنها را الگوی موفقیت و توانایی خود می دانند

دکتر عاطفه سلطانی فر در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد با اشاره به اینکه اعتماد به نفس به معنای ارزیابی عاطفی و شناختی فرد نسبت به توانایی ها و نقاط ضعف خود است اظهار کرد : در این راستا والدین نقش مهم و موثری را در تقویت اعتماد به نفس فرزندان خود ایفاء می کنند .

عضو گروه روانپزشکی هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه والدین باید موقعیت هایی را برنامه ریزی کنند تا کودک بتواند احساس موفقیت را تجربه کند اظهار کرد : تشویق فعالیت های مثبت کودکان و تلاش وی برای انجام وظایفش اثر بسیار مطلوبی برحفظ انگیزه برای ادامه تلاش و بهبود اعتماد به نفس کودک دارد .

فوق تخصص روانپزشکی کودکان و نوجوانان با تاکید بر اینکه محبت بدون قید و شرط خود را به کودکان نشان دهید و اجازه دهید آنها بدانند که ارزشمند و دوست داشتنی هستند تصریح کرد : اینکار را به شیوه های گوناگون مانند صرف وقت با کودک ،انجام فعالیت های مثبت و لذت بخش همراه با وی ، استفاده ازکلام محبت آمیز و ابراز علاقه به وی می توانید انجام دهید.

عضو مرکز تحقیقات روانپزشکی و علوم رفتاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود : وظایف آسان را به کودکان واگذار کنید تا کودک بخوبی ازعهده آن برآید و بتدریج بردشواری وظایف بیفزایید . درهرمرحله تلاش کودک رابرای انجام وظیفه اش تحسین کنید .

سلطانی فر خاطر نشان کرد : الگوی واقعی خوش بینی و اعتماد به نفس مثبت برای فرزندتان باشید و اگر احساس می کنید بیش ازحد معمول خسته ، افسرده یا مضطرب هستید ، یا اعتماد به نفس کافی ندارید حتما برای داشتن احساس بهتر نسبت به خود و ارائه الگوی مناسب برای فرزندانتان درجستجوی راه حل باشید

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه زمانیکه کودک احساس شکست یا درماندگی می کند والدین باید مداخله کنند اظهار کرد : درسال های قبل از دبستان ، کودکان به احساس طردشدن یا ناکامی بسیار حساس هستند آنها موضوعات را سیاه یا سفید می بینند و بسیاری مواقع پیچیدگی احساسات خود را درک نمی کنند زمانی که کودک احساس ناکامی یا شکست می کند با وی همدلی کنید . سپس به اوکمک کنید تاموارد مثبت یا موفقیت آمیز را درموقعیت های دیگر به یاد آورد و درحل مشکل فعلی به اویاری دهید . اینکار رابا استفاده ازتوانایی های کودک و تشویق تفکر درباره ی راه حل های ممکن توسط خود او انجام دهید .
عضو مرکز تحقیقات روانپزشکی و علوم رفتاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارج نهادن به موفقیتهای کودک و محبت بی قید و شرط را راهکاری موثر در تقویت اعتماد به نفس عنوان کرد./س  

برچسب ها: کودک ، نوجوانان ، والدین
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.